Even voorstellen

De zoveelste mommyblog, hopelijk gaat het niet vervelen. Ik zal ons even voorstellen. Ik ben Eva, rond de 30, getrouwd met Bram en mama van Olivier.

Olivier is bijna 3 jaar geleden prematuur geboren na een gecompliceerde zwangerschap. Hij is ons grootste cadeau. Hij is een doorzetter met flink wat temperament. Zijn ontwikkeling is op alle vlakke goed ondanks zijn vroeggeboorte. Hij heeft alleen flinke eetproblemen over gehouden die mij met enige regelmaat tot wanhoop drijven

We wonen in brabant, ergens tussen Eindhoven en Helmond in. Meestal is dat een dikke prima. In tijden van Corona betekent dat zelfquarantaine. Mijn man moet verplicht thuiswerken en ik zorgde sowieso al voor Olivier dus wat dat betreft is er niet zo veel veranderd.

Wat wel veranderd is, is dat mijn ouders nu ook in hun eigen huis bivakkeren omdat zowel zij als Olivier en ik binnen de risicogroep vallen. Zij passen normaal gezien op de momenten dat ik me niet goed voel( kom ik later nog op terug) en de vele ziekenhuis/therapieafspraken die ik heb.

Dus dat ik het nu even in mijn eentje moet doen maakt dat ik weer elke dag eventjes geconfronteerd wordt mijn fysieke grenzen en dat is soms heel erg vervelend.

Ik zal vooral schrijven over het moederschap is als je zelf fysieke beperkingen hebt en je kind ook de nodige uitdagingen heeft.

Naast dat ik moeder ben, hou ik van koken voor mijn vrienden en familie. Ik zal regelmatig recepten posten die goed bevallen. Voor de rest kan ik niet bestaan zonder muziek, natuur, af en toe een leuke stedentrip dit is veel te lang geleden), honden, stipjes en mijn familie.

Veel plezier met lezen van mijn blogs

Liefs Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: