Blog

Adoptieleed

Ik groeide op bij de mensen die ik mijn ouders noem. Mijn papa, mama en mijn broertje. We hebben geen bloedband, maar we houden van elkaar. Zij gaven mij alles (en meer)wat ik nooit zou kunnen krijgen van de mensen met wie ik wel DNA deel. Dat ik per toeval bij fijne ouders terecht benMeer lezen over “Adoptieleed”

Prematuur geboren

Alle kindjes die tussen 24 weken en 27 weken spreek je van immatuur. Tussen de 28 – en 32 weken geboren worden extreem prematuur genoemd, tussen de 35 en 37 weken zijn randprematuur. Hoe langer je kindje in de buik blijft zitten, hoe beter voor zijn/haar ontwikkeling. In ons geval bleek ik in week 28,5Meer lezen over “Prematuur geboren”

Even voorstellen

De zoveelste mommyblog, hopelijk gaat het niet vervelen. Ik zal ons even voorstellen. Ik ben Eva, rond de 30, getrouwd met Bram en mama van Olivier. Olivier is bijna 3 jaar geleden prematuur geboren na een gecompliceerde zwangerschap. Hij is ons grootste cadeau. Hij is een doorzetter met flink wat temperament. Zijn ontwikkeling is opMeer lezen over “Even voorstellen”

%d bloggers liken dit: