Weer een week quarantaine erop!

Het begint bijna te wennen, het geisoleerde leven. Bijna, want Olivier herinnert me er elke dag luidkeels aan dat hij toch echt een keer buiten het hekje wil spelen. Omdat hij en ik beiden in de risicogroep vallen, vermijden we elk contact met wie dan ook. Het is pittig, soms saai maar het is voor een goed doel. Ook al kan ik Olivier dat nog niet echt goed duidelijk maken.

We hebben ons deze week weer vermaakt met creatieve dingen zoals tekenen, kleien, op onze manier wat fitness en yoga. Boekjes voorlezen, stoepkrijten. Zitten in tuin en genieten van de rust. Bloemetjes zaaien en proberen zo gezond mogelijk te koken.

Op de momenten dat ik even Olivier niet hoefde te entertainen lag ik dubbel om de stories van Tim den besten. Keek ik graag de vlogs van Twinkelbella en de stories op insta van Danique van Hoofwijk.

Hoe zijn jullie deze week doorgekomen ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: