Turkse pizza met veel groenten

Wraps 6

Gegrilde paprika’s. Zonder zaadlijsten. 3

Aubergines gegrild 2

Wortels gegrild handje

Gehakt 300 gram

Knoflook minstens twee tenen

Komijn twee eetlepels

Oregano flinke snuf

Uipoeder 1 eetlepel

Sla

Tomaat

Komkommer

Grill van te voren alle groenten, ik doe dit met de oven op 215 graden en smeer de groenten van te voren in. Halveer de aubergines en smeer ze in met olie en een beetje zout

Bak het gehakt rul met de knoflook en specerijen.

Als alle groenten gegrild is, maal je dit fijn. Voeg het gehakt toe en maal fijn met de staafmixer tot een redelijk glad papje.

De komkommer en tomaten snijd je in blokjes.

Smeer de tortillas in met een laagje van het groentemengsel en bak deze af en de oven op 200 graden. Ongeveer 8/9 minuten is genoeg. Blijf bij de oven om te checken.

Vul de turkse pizzas met komkommer, tomaten en je favoriete sausjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: