Wraps 6
Gegrilde paprika’s. Zonder zaadlijsten. 3
Aubergines gegrild 2
Wortels gegrild handje
Gehakt 300 gram
Knoflook minstens twee tenen
Komijn twee eetlepels
Oregano flinke snuf
Uipoeder 1 eetlepel
Sla
Tomaat
Komkommer
Grill van te voren alle groenten, ik doe dit met de oven op 215 graden en smeer de groenten van te voren in. Halveer de aubergines en smeer ze in met olie en een beetje zout
Bak het gehakt rul met de knoflook en specerijen.
Als alle groenten gegrild is, maal je dit fijn. Voeg het gehakt toe en maal fijn met de staafmixer tot een redelijk glad papje.
De komkommer en tomaten snijd je in blokjes.
Smeer de tortillas in met een laagje van het groentemengsel en bak deze af en de oven op 200 graden. Ongeveer 8/9 minuten is genoeg. Blijf bij de oven om te checken.
Vul de turkse pizzas met komkommer, tomaten en je favoriete sausjes.