Altijd pijn

Ik voel me altijd schuldig dat ik bepaalde dingen gewoon simpelweg niet kan doen met Olivier. Vandaag is weer zo’n dag dat mijn gewrichten heel erg veel pijn doen en ik eigenlijk het liefste zou gaan slapen tot het over is. Maar zelfs slapen doet pijn dus kan ik er net zo goed iets van proberen te maken vandaag.

Ik heb redelijk mijn weg gevonden in de verzorging van Olivier. Maar nu ik sinds het Coronavirus heerst en ik mijn ouders niet zie, moet ik het meeste in mijn eentje doen. Mijn man werkt fulltime dus die heeft het daar druk mee.

Omdat Olivier nog steeds fles afhankelijk is( daarover later meer), zijn er 5 voedingsmomenten waarop ik hem de fles moet geven. Vaak weigert hij de fles zelf te pakken dus geef ik hem de fles nog. En dat is best een uitdaging soms qua houdingen. Met sommige flesjes zijn we bijna een uur of langer bezig. Dus dit vraagt ook wat van mijn gewrichten.

Hopelijk kan ik morgen de pijn beter handelen.

Wat is jullie uitdaging in het moederschap?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: