Mexicaanse salade

Zwarte bonen 200 gram

Rode ui 1

Cherry tomaatjes 12

Sperziebonen twee handen gebroken

Ijsbergsla half zakje

Zoete aardappel 400 gram

200 gram kipfilet

Foelie, chilipeper, beetje zout, paprikapoeder uienpoeder en scheutje olie.

Guacamole

Klein handje nachochips

Verwarm de oven en bak de zoete aardappelblokjes met wat kruiden die je lekker vindt en een beetje olie op 200 graden in 15/20 minuten.

Was de sperziebonen en kook ze gaar. Snijd de kip in gelijke stukken,smeer de kip in met kruidenmengel en bak gaar.

Spoel ondertussen de tomaten af en daarna de zwarte bonen. Halveer de tomaatjes en snijd de ui in kleine blokjes.

Meng de sla, zoete aardappel en alle andere groente in een schaal. Verdeel over twee borden. Maak af met een flinke lepel guacamole.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: