Kip 250 gram
Ananas handje
Augurk 20 gram
Tauge bakje 150 gram
Een klein uitje
Rucola melange
Kriel aardappelen uit de oven 450 gram
Italiaanse kruiden
Mosterd eetlepel
Friteslijn 75 gram
Kip pikantkruiden eetlepel
Olie scheutje
Verwarm de oven voor op 200 graden, maak een mengsel van de kruiden en de olie. Smeer de kipfilet in en bak in ca 30 minuten gaar. En laat buiten de oven afkoelen. Bak daarna de aardappeltjes gaar/bruin in de oven op dezelfde stand met een klein beetje olie. Ook ongeveer 30 minuten.
Snijd de uien, ananas en augurken in kleine blokjes.
Maak een mengsel van de friteslijn en de mosterd.
De kip mag in reepjes gesneden worden.
Leg flink wat sla op het bord met daarop het augurkmengs met de dressing van mosterdfriteslijn. Leg de kipreepjes en de aardappeltjes op de sla en meng goed door elkaar. Maak het af met lekker veel taugé