Ovenkip salade met tauge en augurk

Kip 250 gram

Ananas handje

Augurk 20 gram

Tauge bakje 150 gram

Een klein uitje

Rucola melange

Kriel aardappelen uit de oven 450 gram

Italiaanse kruiden

Mosterd eetlepel

Friteslijn 75 gram

Kip pikantkruiden eetlepel

Olie scheutje

Verwarm de oven voor op 200 graden, maak een mengsel van de kruiden en de olie. Smeer de kipfilet in en bak in ca 30 minuten gaar. En laat buiten de oven afkoelen. Bak daarna de aardappeltjes gaar/bruin in de oven op dezelfde stand met een klein beetje olie. Ook ongeveer 30 minuten.

Snijd de uien, ananas en augurken in kleine blokjes.

Maak een mengsel van de friteslijn en de mosterd.

De kip mag in reepjes gesneden worden.

Leg flink wat sla op het bord met daarop het augurkmengs met de dressing van mosterdfriteslijn. Leg de kipreepjes en de aardappeltjes op de sla en meng goed door elkaar. Maak het af met lekker veel taugé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: